הודעה חשובה לציבור לקוחותינו

השקנו מתכונים חדשים למגוון מוצרי תפוזינה, שוופס וקריסטל, אשר מעתה יהיו מופחתי סוכר
ועל כן לא יסומנו עם מדבקת סוכר אדומה בחזית האריזה.
הפחתת הסוכר היא בשיעור של כ-50%, כאשר להמתקת המשקאות יתווספו
סוכר פירות (פרוקטוז), מחזק טעמים (אריתריטול) והממתיק סוכרלוז

לפרטים נוספים ולרשימת המוצרים המלאה:

 

שאלות נפוצות

  • האם הרכיבים מאושרים ומפוקחים?
    כל חומרי הגלם שיפאורה משתמשת בהם מאושרים לצריכה על פי תקנות משרד הבריאות ועומדים בתקני האיכות הנדרשים בישראל
  • האם יש שינוי בטעמים?
    בתהליך הפיתוח הושקעו מאמצים רבים לצורך שמירה על הטעם ובין היתר המוצרים נבדקו בסדרת מבחני טעימה - אנחנו מזמינים אתכם לטעום ולשפוט בעצמכם״
  • באילו תחליפי סוכר אתם משתמשים?
    הפחתת הסוכר מפוצה ע"י שימוש בסוכר פירות (פרוקטוז), ממתיקים – בעיקר סוכרלוז ולעיתים גם אססולפם K   ובחלק מהמתכונים יש שימוש באריתריתול – רב סוכר כוהלי שאין לו ערך קלורי.
  • ממתי המוצרים מתחלפים?
    החל מאמצע דצמבר ניתן יהיה לראות בהדרגה את המתכונים החדשים, אשר יסומנו עם אייקון 'מתכון חדש' בחזית האריזה.