ממתי המוצרים מתחלפים?
החל מאמצע דצמבר ניתן יהיה לראות בהדרגה את המתכונים החדשים, אשר יסומנו עם אייקון 'מתכון חדש' בחזית האריזה.
החל מאמצע דצמבר ניתן יהיה לראות בהדרגה את המתכונים החדשים, אשר יסומנו עם אייקון 'מתכון חדש' בחזית האריזה.
הפחתת הסוכר מפוצה ע"י שימוש בסוכר פירות (פרוקטוז), ממתיקים – בעיקר סוכרלוז ולעיתים גם אססולפם K ובחלק מהמתכונים יש שימוש באריתריתול – רב סוכר כוהלי שאין לו ערך קלורי.
בתהליך הפיתוח הושקעו מאמצים רבים לצורך שמירה על הטעם ובין היתר המוצרים נבדקו בסדרת מבחני טעימה – אנחנו מזמינים אתכם לטעום ולשפוט בעצמכם״
כל חומרי הגלם שיפאורה משתמשת בהם מאושרים לצריכה על פי תקנות משרד הבריאות ועומדים בתקני האיכות הנדרשים בישראל